Mina tjänster

Coaching
&
Mental träning

Rise and rise again until lambs
becomes lions

Mina färdigheter

Här är ett litet urval av de färdighetersom jag har  inom personlig utveckling

Mental träning 98%
Coachande ledarskap 95%
Personlig & Professionellt ledarskap 96%
Businesscoaching 92%
Mental rådgivning 97%
Samtalsmetodik 100%
Motiverandesamtal 99%
Livskvalitet 100%
Beteende & Kommunikation 93%
Stresshantering 88%

 

Vilka tjänster har jag
att välja på?

COACH
Bas
6 månader

COACH
Premium
12 månader

COACH
Business+
10 månader

Vilka är de vanligaste frågeställningarna till att anlita en professionell coach?

 

– Du vill stärka din självkänsla och självförtroende?

– Du har fastnat i en ond cirkel som skapar ett negativt beteendemönster?

– Du vill ha en professionell vägledning ?

– Du vill expandera din verksamhet men har kört fast?

– Du är i behov av verktyg som tar dig dit du vill?

– Du vill få ut mer av livet?

“Om jag säger att jag är duktig, så tycker du att jag skryter
Om jag säger att jag inte är duktig, ja då vet DU att jag ljuger “

Bruce Lee


” Det är inte vad du säger utan vad du egentligen säger, som har betydelse  “

Rickard Ankarsund

 

 Det är först när du kan se det osynliga, som du kan genomföra det omöjliga “

Okänd

Nyfiken? - Boka in en introduktion

4

Vem är jag?

Jag heter Rickard Ankarsund och har mångårig erfarenhet som coach/mental tränare/mental rådgivare. 2010 utbildade jag mig till hälsocoach och sedan har jag specialiserat mig genom åren inom just coachning och använder sig av metoder som MI ( motiverande samtal), KBT-övningar ( kognitiv beteende terapi), NLP ( neuro linguistisk programmering) där olika övningar plockas fram för varje enskild klient.

Genom min idrottsliga bakgrund har jag använt mig av mental träning för att stärka upp mig mentalt. 1998 kom jag i kontakt med idrottspsykologi och prestationspsykologi genom kampsporterna. Där fokus låg mycket på att hitta ett mental lugn och harmoniskt sinne genom kroppsliga övningar.

Som tävlingsdansare/danstränare och kampsportsinstruktör har mina kunskaper spridits till hundratals idrottsutövare genom sedan 2001. Jag har arbetat med att coacha andra på professionell nivå sedan 2012. Genom min personliga resa, inom business och att själv ha drabbats av psykisk ohälsa och tagit mig ur det samt andra erfarenheter inom ämnet personlig utveckling är jag idag en coach med fokus på mental träning.
Jag använder mig av allt och inget och kommer aldrig att begränsa mig själv till att kalla det för att jag sysslar med det ena än det andra. I brist på bättre ord så är jag en coach eller mental rådgivare. Mental träning är ett av verktygen jag använder mig av.
 
Allt började när jag som liten grabb började studera människor i min omgivning för att lära mig sociala samspel. Något som föll sig naturligt för de flesta andra behövde jag lära mig. Vilket har lett till att jag numera även utbildat andra i sociala förmågor och att få dessa personer att våga vara mer sociala än de någonsin vågat drömma om. 

Hos mig betalar du inte för att jag ska stryka dig medhårs, du betalar för kunskap att ta dig vidare dit du vill. Du får aldrig höra vad du vill höra, jag kommer alltid säga det du BEHÖVER höra.  Jag  lever efter filosofin att alla människor har sin egna personliga framgångsformel inom sig. Mitt jobb är att hjälpa dig plocka fram den inom dig.
Men det är ett samarbete som krävs för att kunna nå målet. Genom konsultationen tar vi först reda på vad ditt egentliga mål är,inte vilket mål du tror att det är. För vanligtvis är det inte samma sak. Samtidigt tar vi reda på om du och jag kommer kunna samarbeta. 

 Vem som helst kan plugga sig igenom en utbildning, klara tentor och bli godkänd, men inte alla kan leverera när det kommer till själva samtalen. Jag påstår aldrig att jag är någon expert, jag låter andra föra min talan. Deras ord väger tyngre än mitt.  Kontakta mig för en kostnadsfri konsultation. Därefter vet vi båda om vi kan arbeta tillsammans. För det är precis vad som sker, ett arbete tillsammans. Av mig får du verktyg, men du kommer att ta stegen och göra jobbet. jag är bara en vägvisare och kartläsare. Samtidigt som jag håller dig i handen och säger vad du behöver höra för att ta dig dit du vill. Destinationen avgör du helt själv..

Nyfiken? - Boka in en introduktion